IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трябва ли да сложим край на загубите си от акции?

Историята на щатските мечи пазари сочи, че оставането на позиция е по-добро от кеширането

19:44 | 21.06.22 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 05:33 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 8
Императорът
преди 1 година
Статията започна добре, но завърши с глyпост. Тоя чичо изобщо не разбира какво е биткойн. Нямал стойност... ми тогава и кешът няма стойност - дори още повече. Не забелязва и друго очевидно - да - Биткойн е страшно люлян актив... но всяко следващо дъно е двойно по-високо от предишното. Биткойнът е много повече пари от кешовиците, които ФЕД и ЕЦБ печатат като обезумели в небивали количества. С Биткойн тая работа не става. Да не говорим криптовалутите от второ и трето поколение какво умеят. За акциите е вярно това - и аз от месеци и години повтарям, че щатските пазари са балонирани като балонството е най-вече във високотехнологическите акции. Ама то е защото пазарът се напълни с аматьорченца, дето изобщо не знаят какво е: Р/Е, камо ли да го следят. Моите акции що не падат?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 5 rate down comment 2
scott
преди 1 година
ИЗПОЛЗВАЙ ШАБЛОНЪТ НА ВАЙМАРСКАТА РЕПУБЛИКА!хиперинфлация, мобилизация на фронта и печалба за 10-15 еврейчета е най-вероятният сценарий. Акциите ще спадат до 0 - стъпаловидно. сека компания коато гърми ще предизвиква още по-силен взрив. А хората ше бъдат пращани да умират на фронта, за да не разпорът собствените си правителства. По-добре, бедните, освен да го духат и да се избиват един-друг. найс,,а? Война е.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 11
ert
преди 1 година
Държавата да се намеси и да покрие загубите, иначе за какво ни е държавата?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още